Uw therapeut

Wat in 2003 begon als een kleine praktijk aan huis, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwaardige praktijk die momenteel in Sociaal Cultureel Centrum Den Durpsherd – Berlicum – gehuisvest is. Iedere dag weer ben ik al meer dan 18 jaar dankbaar dat ik nog zoveel voor de medemens kan betekenen. Het leven heeft zoveel moois te bieden.

Mijn naam is Monique Wilmsen en ik ben sinds 2003 werkzaam in mijn praktijk. Eerst alleen als reflexzonetherapeut, later ook als acupuncturist, en I Ching (Yi Jing) Coach.

Ik vind het fijn om mensen zowel lichamelijk als psychisch  te mogen begeleiden om weer grip op hun leven te krijgen. Symbool hiervoor staat op de homepagina een afbeelding van de Chinese Muur. Delen daarvan zijn makkelijk te bewandelen en dat kun je heel goed zelf. Sommige delen zijn echter moeilijker te passeren of over te steken en dan is het prettig dat er iemand is die je hierbij kan ondersteunen. Ik help je graag op jouw weg naar een geestelijk en lichamelijk pijnvrij leven.

Ik ben lid van de LVNT. Hierdoor worden (een groot deel van) de behandelkosten vergoed. In het kader hiervan volg ik jaarlijks diverse bijscholingsdagen. Samen met mijn leergierige instelling staat dit garant voor kwaliteit en professionaliteit.