Behandeltarieven per 1 juli 2023

Acupunctuur, ca. 45 minuten 75,00 euro
I Ching consult, ca. 60 minuten 75,00 euro
I Ching 1 vraag consult via de mail 14,95 euro

* U betaalt middels een betaalverzoek of overmaking via de bank. U ontvangt van mij een nota die u bij uw verzekeraar kunt indienen.

* Behandelingen die niet door kunnen gaan, graag minimaal 24 uur van te voren afzeggen. Niet tijdig afgezegde afspraken worden alsnog in rekening gebracht.

* Bij de eerste afspraak vindt ook het intakegesprek plaats. Houdt u bij uw eerste afspraak daarom rekening met een consult dat langer duurt dan 1 uur. Hier worden geen extra kosten voor berekend. Tijdens dit vraaggesprek neem ik uitgebreid de tijd om alle informatie te verzamelen die ik nodig heb om een juiste diagnose volgens de TCM te stellen. Uiteraard wordt dit met u besproken en overleggen we ook wat de doelstellingen worden en hoe we dit gaan bereiken. Er wordt regelmatig geëvalueerd hoe de voortgang verloopt. Indien nodig wordt het behandelingsplan direct bijgesteld.

* Als u medicijnen of voedingssupplementen gebruikt, dan wil ik daar graag van op de hoogte zijn. Zorg ervoor dat u bij het eerste intakegesprek een overzicht hiervan bij u heeft.