Naaldjes en Theetjes

Naaldjes & Theetjes – een nieuw concept

Vanaf nu zullen er regelmatig “naaldjes en theetjes” middagen bij Praktijk Yintang georganiseerd worden. Het doel is om laagdrempelig en vrijblijvend kennis te komen maken met de Chinese Geneeskunde rondom een bepaald thema. Voor iedereen die meer wil weten over acupunctuur, over de naaldjes, over wat acupunctuur voor bepaalde klachten wat kan betekenen. De eerste “Naaldjes en Theetjes” middag is 15 maart 2019 en het thema is hooikoorts.

Hooikoorts & Acupunctuur, een gouden combinatie!

Ga vrij van klachten het voorjaar en de zomer tegemoet.

Geen jeukende, rode ogen meer. Geen verstopte neus. Geen loopneus. Geen zwaar gevoel in je hoofd. Niet meer niezen. Geniet van een mooie periode waarin je onbezorgd buiten kunt zijn!

Kom vrijblijvend kennismaken en een lekker anti-hooikoortstheetje proeven.

Wanneer: vrijdagmiddag 15 maart 2019

Tijd: van 14.00 tot 17.00 uur

Waar: Praktijk Yintang, zorgvleugel van Den Durpsherd, Kerkwijk 61, Berlicum

Kosten: 10 euro bijdrage voor de “naaldjes en de theetjes” (en versnaperingen).

Aanmelden: via de mail: monique@praktijk-yintang.nl, via de app: 06-12411645 en op het laatste moment binnenlopen kan natuurlijk ook.

Voor wie: voor iedereen die meer wil weten over waarom acupunctuur nou de ideale oplossing voor jouw hooikoortsklachten maakt. Voor iedereen die wil weten, hoe de naaldjes eruit zien en aanvoelen. Voor iedereen die zonder hooikoortsklachten van de lente en zomer wil kunnen genieten.