Wat is er mooier dan al mijn kennis met de buitenwereld te kunnen delen? 20 jaar ervaring als therapeut heeft mij een ontzettende schat aan informatie opgeleverd en die schat is te groot om alleen voor mezelf te houden. Omdat schrijven één van mijn hobby’s is, maak ik graag e-books voor jullie. Klik op de titel of de afbeelding en in ruil voor je e-mailadres download je deze boekjes gratis. Veel leesplezier!

E-book 1: de allergrootste acupunctuurfabels

Met een glimlach heb ik een e-book geschreven over de meest voorkomende fabels over acupunctuur. Je moest eens weten wat er allemaal voor onzin verteld wordt…

E-book 2: acupunctuur werkt, altijd

Mijn 2e e-book is uit! In deel 1 las je alles wat acupunctuur NIET is, in deel 2 lees je wat acupunctuur dan WEL voor je doet. In dit boek geen onzin, maar alleen echte verhalen van echte mensen. Mensen die bij mij in de praktijk geweest zijn en graag hun ervaringen met je delen. Hoe heeft acupunctuur in hun voordeel gewerkt?

E-book 3: blijf gezond met Chinese Geneeskunde voor thuis

Dit boek is geschreven aan het begin van de eerste corona-golf in 2020. Het bevat 5 essentiële tips, 3 recepten, 7 acupunctuurpunten die je zelf kunt masseren, 9 affirmaties en 15 quotes waar je blij van wordt. Mooi vormgegeven, full-colour. Ook na de coronatijd een waardevol boekje voor iedereen die op zoek is naar praktisch toepasbare gezondheidstips uit de Chinese Geneeskunde.

Recepten

Eén van mijn hobby’s is koken en kokkerellen. Uren bezig zijn in de keuken, nieuwe recepten uitproberen en lekker eten natuurlijk. Op deze pagina staan diverse lekkere en gezonde Chinese recepten. Van kippensoep tot papaya, van gierst tot jamu. Loopt het water je al in de mond? Lees hier gauw verder!

Een kort inspiratiemomentje

Een van mijn voorbeelden op het gebied van levenswijsheid is de Dalai Lama. Ik heb een aantal van zijn beste spreuken verzameld, leuk voor een kort inspiratiemomentje: https://praktijk-yintang.nl/inspratie/inspiratie-4/

Social Media

Ik heb een beetje een haat-liefde verhouding met Facebook. Soms ben ik heel actief, soms ook juist weer niet. Maar mocht je me willen volgen, altijd leuk natuurlijk. Volg deze link: https://www.facebook.com/PraktijkYintang. Het lijkt me leuk om te connecten. Heb jij ook een leuke pagina? Laat het me weten, dan kan ik jou ook volgen.

Nieuwsbrief

De nieuwsbrief verschijnt gemiddeld maximaal 2x per maand. Het is het perfecte medium om met al mijn klanten en volgers in contact te blijven. Schrijf je in via deze link: https://praktijk-yintang.nl/wp-admin/post.php?post=416&action=edit