Ik ben er voor je

Ik ben er voor je. Ook al zien we elkaar nu niet, weet dat ik er voor je ben. Laten we elkaar helpen, nu in deze corona tijd, maar ook zeker daarna. Ik bied je mijn hulp aan met I Ching consulten. De I Ching is een eeuwenoud orakel, de Nederlandse naam is: het Boek der Veranderingen.

En wat voor veranderingen komen er nu op ons af! je Thuisblijven, 1,5 meter afstand houden, je geliefden niet even kunnen knuffelen, niet zomaar ergens op de koffie gaan, alleen boodschappen doen, handen wassen, boodschappenkarretjes ontsmetten…de lijst is eindeloos. En hoe je hiermee omgaat, is van het allergrootste belang.

Je kunt de omstandigheden niet veranderen, wel hoe je op de omstandigheden reageert.

Velen van jullie weten al dat ik regelmatig een inzichtskaartje voor je trek. Zo trok ook gisteren en vanochtend een kort inzicht voor de komende paasweek. En uit ervaring kan ik al wel zeggen, ook die kleine inzichten worden als zeer waardevol ervaren.

Maar wat nou, als jouw vraagstuk niet past bij “even een inzichtskaartje”. Wat nou, als je na dat inzichtskaartje nog veel meer vragen hebt. Wat nou, als je eigenlijk gewoon een paar transformatiegesprekken nodig hebt om weer vooruit te kunnen maar mijn praktijk is gesloten?

Voor al die mensen die juist nu hulp van mij nodig hebben van de I Ching maar niet goed weten hoe ze er zelf mee aan de slag moeten, bied ik een serie van 3 consulten van 1-1,5 uur aan, waarin we volledig ingaan op de vragen die jou bezighouden. We kunnen in het verleden duiken, kijken hoe dat je huidige leven beïnvloed en hoe je hier in de toekomst sterker uitkomt.

Voor iedereen die inzicht wil in zijn of haar blinde vlekken, in waarom iets hun overkomt, die tegen problemen aanloopt, die in onmogelijkheden denkt en piekert over de toekomst. Voor iedereen die aan huis gekluisterd is maar wel een luisterend oor met adviezen wil. Voor iedereen voor wie het gewone leven met gewone vragen ook doorgaat. Voor iedereen die wel een steuntje in de rug kan gebruiken: ik ben er voor je.

Wil jij met je eigen vraagstukken en problemen aan de slag en heb je hierbij mijn coaching, hulp en kennis van de I Ching nodig, dan bied ik je nu 3 uitgebreide online consulten aan voor de prijs van slechts 150 euro. Dat is meer dan 50 euro korting op de normale prijs.

Laat maar weten in de comments dat ik je kan helpen. Of stuur een mail, app of pb. Ik neem contact met je op.