Persoonlijk Yi Jing / I Ching consult

Wil je inzichten in problemen waar je tegenaan loopt? Ben je op zoek naar handvatten die je in het dagelijkse leven toe kunt passen? Wil je weten wat je op je werk kunt verwachten? Of in een relatie?

In een persoonlijk consult heb je ongeveer 1,5 uur de tijd om dieper op een vraag of meerdere vragen in te gaan.

Voordat je zelf de muntjes gooit (het gaat tenslotte om jouw energie) en we samen het hexagram uitrekenen, gaan we eerst in gesprek om de juiste vraag te vinden. Niet iedere vraag is geschikt om aan de Yi Jing / I Ching te stellen. Op een expliciete ja/nee vraag, zul je bijvoorbeeld geen antwoord krijgen. Een keuzevraag is ook niet handig: “zal ik op baan x of baan y solliciteren?” Vragen die je wel kunt stellen zijn bijvoorbeeld inzichtsvragen: “wat levert het mij op als ik op baan x solliciteer?” Of: “wat kan ik nu doen om een andere baan te vinden?” Of: “wat mag ik hiervan leren?” Hoe helderder de vraag is, hoe duidelijker het antwoord zal zijn.

Een persoonlijk Yi Jing / I Ching consult vindt plaats in mijn praktijk in Berlicum, en kan geboekt worden op maandag, dinsdag of woensdag. In overleg is soms een avond ook mogelijk.

Jouw investering voor dit consult, inclusief 3 grote en 3 kleine Yi Jing / I Ching muntjes, is € 100,00 incl. btw en koffie/thee.

Bel of mail voor een afspraak: 06-12 41 16 45 of monique@praktijk-yintang.nl

Tip voor de feestdagen: ook leuk om cadeau te doen!