Juist in een tijd waarin ellende en wanhoop de wereld lijken te beheersen wil ik met I Ching Drumcirkels een krachtig geluid van Vrede en Liefde teweeg brengen. Ik wil de wereld een beetje mooier en positiever maken door balansritmes te spelen. Deze Drumcirkels zijn voor iedereen, zowel met als zonder drumervaring. Samen verspreiden we met de drumklanken onze intenties voor een liefdevollere balans in de wereld.

Drummen is een ideale manier om weer energie in het leven te stoppen EN eruit te halen. Door te drummen ontstaat er vibratie en deze vibratie spreidt zich uit. Drum je voor vrede, licht en liefde, dan verspreid je ook vrede, licht en liefde. Drum je voor balans, dan verspreid je balans. Je kunt het vergelijken met een steentje in een plas water gooien. Die rimpels die dan ontstaan, dat is de vibratie of de trilling die door het drummen verspreid wordt. Zo kun je anderen mee laten profiteren van de krachtige energie die tijdens het drummen vrijkomt.

Door bepaalde, eeuwenoude, natuurlijke oerritmes te spelen sturen we balans de wereld in. De balansritmes van Yin en Yang, van Water en Vuur, van Hemel en Aarde, van Wind en Donder, van de Bergen en de Meren. Met onze drumgeluiden en intenties roepen we de hulp in van Vader Hemel en Moeder Aarde om de wereld om ons heen wat mooier te maken.

Heb je zin om mee te drummen? Je bent van harte welkom! (neem wel je eigen drum of een ander instrument mee). Meld je aan via monique@praktijk-yintang.nl

Praktische informatie:

Data 2019: nog niet ingepland