Je voelt je lusteloos, beetje depressief (maar ja dat mag want de bladeren vallen), vermoeid, je slaapt slecht, er zijn wat vage overgangsklachten (nu al?), je schildklier werkt te traag… maar waar heb je nou eigenlijk echt last van? Je kunt het niet precies zeggen. Je weet wel dat je je het afgelopen jaar niet helemaal top gevoeld hebt. Of misschien al wel langer niet. Al die ongemakken die zo klein en af en toe eens de kop opstaken, komen steeds vaker voor. Het gevoel dat je niet vooruit te branden bent. In je hoofd wil je vanalles doen maar de hele dag pieker je je suf over alles wat nog moet waardoor je niet toekomt aan alles wat je nog wilt.

Wordt het niet eens tijd om de balans te herstellen zodat je weer lekker in je vel zit?

Ik heb al heel veel mensen met deze lastige fases van hun leven mogen helpen. Doordat ik al meer dan 15 jaar hierin mensen begeleid, en omdat ik zelf ook in diverse burn-out fases gezeten heb, weet ik als geen ander hoe het is om je dag al vermoeid te moeten beginnen terwijl je hoofd overuren maakt. Het is niet even een kwestie van “een knop omzetten en leuke dingen gaan doen”. Jarenlang heb je teveel van je lichaam gevraagd door “alsmaar door te moeten gaan”. Je lichaam is uitgeput en heeft liefdevolle ondersteuning nodig in de vorm van goede voeding, rust, beweging en energie-opbouwende acupunctuurbehandelingen. En stap voor stap werken we samen daar naar toe, je staat er niet alleen voor!

Hoe zou het voor je zijn als je na een goede nachtrust fris en vrolijk te bed uitstapt en de dag met een lach begint. Omdat je plezier hebt in het leven. Omdat al die vage klachten opgelost zijn. Omdat je jezelf weer bent!

Tijdens de acupunctuurbehandelingen gaan we op zoek naar een oplossing voor jouw klachten.  Je mag je hele verhaal vertellen, je hoeft niet net als bij de huisarts binnen 5 minuten klaar te zijn. Op basis van wat jij vertelt en uit de aanvullende vragen die ik voor je heb, ontstaat een behandelplan. Dit plan wordt met jou besproken en na jouw goedkeuring gaan we aan de slag.

Reacties van andere cliënten:

  • “respectvolle aanpak met aandacht voor de hele persoon”
  • “Monique is zeer begripvol en denkt goed na over wat de beste behandeling is. Ze geeft je ook meteen het gevoel op je gemak te zitten, zodat je de behandeling rustig over je heen kan laten komen”
  • “het is echt een aanrader en er wordt goed naar je geluisterd. In de loop der jaren is mijn gezondheid lichamelijk wat minder geworden maar dankzij Monique is er goed mee om te gaan”
  • “goed gevoel tijdens de behandelingen maar ook goede resultaten erna”

Een acupunctuurbehandeling voor het herstellen van je energiebalans kost € 67,50 en wordt door de zorgverzekeraar uit het aanvullende pakket geheel of gedeeltelijk vergoed.

Sommige klachten zijn niet 1-2-3 te herstellen en is er een langere periode van ondersteuning nodig. Wil je ook langere tijd begeleiding met uitgebreide coaching erbij? Neem dan contact met mij op voor een totaalprogramma op maat waarin we lichamelijk, geestelijk en energetisch met je gezondheid aan de slag gaan om de beste versie van jezelf weer tevoorschijn te halen.

Ben je er ook aan toe om weer lekker in je vel te zitten? Wil je iedere dag weer beginnen met een lach? Maak dan een afspraak. Bel me op: 06-1241 1645 of stuur een mail naar: monique@praktijk-yintang.nl