Herken jij dit ritueel? ’s ochtends, 7.00 uur. De wekker gaat en je wilt fris uit bed springen. Maar je weet dat dat niet kan. Je hebt een slechte nacht gehad want je bent een aantal keer wakker geworden van de pijn. Als je überhaupt al genoeg geslapen hebt. Je voelt je moe, uitgeput, lusteloos en de dag moet nog beginnen. Op kantoor zien ze je al aankomen: “heb je nou al wéér hoofdpijn/rugpijn/kniepijn/vul- maar-in wat voor pijn. Dat is al de zoveelste keer deze maand”.  Je besluit 2 paracetamol te nemen om in ieder geval de dag te kunnen beginnen. De ochtend gaat het best redelijk. De pijn is even gezakt, je kunt normaal functioneren op het werk en je collega’s hebben niks in de gaten.

Aan het eind van de ochtend voel je dat de paracetamol uitgewerkt begint te raken. Gauw even 2 paracetamol erbij slikken, dan kun je de middag ook nog doorkomen. En als het dan eindelijk 17.00 uur geworden is, sta je als eerste bij de fietsenstalling. Je fietst een half uurtje naar huis en ploft uitgeput neer op de bank. Eerst nog even 2 paracetamol en een uurtje liggen dan komt het daarna wel goed. Uiteindelijk maak je wat eten klaar, iets makkelijks want door de pijn kun je niet lang staan. Je weet wel dat je iets gezonds zou moeten klaar maken, maar ja…nu even niet. Na het eten kijk je nog je favoriete serie op Netflix en voordat je jezelf naar bed sleept, neem je nog maar 2 paracetamol uit voorzorg. Want stel je voor dat de pijn ’s nachts terugkomt?

Zo zou jouw dag met pijn kunnen verlopen, maar dat hoeft niet!

Het kan ook anders! Ik help je van je pijn af.

In de ruim 15 jaar dat ik als therapeut werkzaam ben, heb ik heel wat mensen met pijnklachten geholpen. Van hoofdpijn tot buikpijn, van aangezichtspijn tot kniepijn, van rugpijn tot gewrichtspijn. Een van mijn specialisaties is acupunctuur bij pijnbestrijding en ieder jaar volg ik hier extra nascholingsdagen voor zodat ik van de nieuwste ontwikkelingen op de hoogte blijf. En daarbij ben ik zelf ook “ervaringsdeskundige” op het gebied van pijn. Tot 3x toe mijn arm gebroken gehad, een knieblessure door het sporten, een whiplash opgelopen tijdens een auto ongeluk waarbij iemand bij mij achterop reed.. al die pijnen hebben me doen beseffen wat pijn met je leven doet en hoe belangrijk het is om pijnvrij door het leven te mogen gaan.

Hoe zou het voor je zijn als je ’s ochtends uitgerust wakker wordt, je fris en vrolijk je bed uitspringt en zonder problemen op de fiets naar je werk gaat. Je doet je werk met plezier, met je aanstekelijke lach heb je samen met je collega’s een leuke werkdag en aan het einde van de dag heb je nog energie over om naar huis te fietsen. Even een half uurtje lekker uitwaaien. Je kookt een gezonde maaltijd en daarna heb je zin om bij een vriendin koffie te gaan drinken, te gaan sporten of naar de film te gaan. Gewoon omdat het kan, omdat je er zin in hebt. Een pijnvrij en onbezorgd leven.

Tijdens de acupunctuurbehandelingen gaan we op zoek naar een oplossing voor jouw klachten. Je mag je hele verhaal vertellen, je hoeft niet net als bij de huisarts binnen 5 minuten klaar te zijn. Op basis van wat jij vertelt en uit de aanvullende vragen die ik voor je heb, ontstaat een behandelplan. Dit plan wordt met jou besproken en na jouw goedkeuring gaan we aan de slag. Ik schrijf bewust: “we” gaan aan de slag. Dit omdat ik van jou na iedere naaldzetting wil weten hoe je je voelt en of de pijn verandert. Dit geeft mij feedback over de volgende naald die ik ga zetten. Het is echt een interactieve vorm van acupunctuur waarbij jouw mening telt.

Reacties van andere cliënten:

  • “versleten binnenmeniscus en artrose: de pijn is erg goed verholpen”
  • “respectvolle aanpak met aandacht voor de hele persoon”
  • “ik heb een rughernia gehad maar dmv acupunctuur ben ik er weer snel bovenop gekomen”
  • “rugpijn, vastzittende schouder en nek die vervolgens pijn veroorzaken. Als ik dan behandeld ben, ben ik weer ’n tijdje pijnvrij.
  • “ik ben uitermate tevreden over de wijze van behandelen”

Een acupunctuurbehandeling voor pijnbestrijding kost € 67,50 en wordt door de zorgverzekeraar uit het aanvullende pakket geheel of gedeeltelijk vergoed.

Ben je er ook aan toe om de pijn kwijt te raken? Wil je weer pijnvrij van het leven genieten? Maak dan een afspraak. Bel me op: 06-1241 1645 of stuur een mail naar: monique@praktijk-yintang.nl